Pihatyöt

Salaojitus Ilari Hyytiäinen Oy toteuttaa pihatyöt yksityisille pääkaupunkiseudulla (mm. Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja Hyvinkään alueella) sekä Uudenmaan alueella muutenkin. Olemme toimineet jo vuodesta 1964 lähtien, joten meille on vuosien varrella kertynyt huomattavasti kokemusta vaativienkin pihatöiden tekemisestä.

Käytössämme on monipuolinen kalusto, jonka avulla pystymme toteuttamaan kaikenlaiset pihatyöt, niin pienet kuin isommatkin urakat. Kalustomme käsittää mm. kaivinkoneita, telakuormaajia ja pienkuormaajia – kaikki soveltuvat myös pihakäyttöön, sillä esimerkiksi kaivinkoneiden kumitelat ovat varsin helliä nurmikentille ja ruohikoille.

Maanrakennustyöt taloyhtiöille

Meiltä saat myös maanrakennustyöt taloyhtiöille pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Olipa tarpeen tehdä sitten ojitusta tai salaojitusta, viherrakentamista tai muunlaista kaivuu-urakointia, meidän osaamiseemme voit luottaa turvallisin mielin. Toteutamme maanrakennustyöt säntillisesti, asiakkaan kanssa sovittuja aikatauluja ja muita yksityiskohtia noudattaen. Näin voit olla varma siitä, että työt varmistuvat ajallaan, kuitenkin laadusta tuumaakaan tinkimättä.

Mikä parasta, toteutamme maanrakennustyöt taloyhtiöille avaimet käteen -periaatteella, eli teemme aivan kaiken aina suunnittelusta toteutuksen kautta viimeistelyyn. Kun maanrakennustyöt tilataan meiltä, taloyhtiönne ei tarvitse huolehtia mistään itse, vaan me hoidamme tarpeen vaatiessa aivan kaiken.

Pienkoneurakointia pääkaupunkiseudulla

Salaojitus Ilari Hyytiäinen Oy tarjoaa ammattitaidolla pienkoneurakointia pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Kuten mainittua, monipuolisen ja tehokkaan kalustomme avulla pystymme toteuttamaan ongelmitta niin pienemmät kuin isommatkin kaivuu-urakoinnit, kuten esimerkiksi rakennusten pohjatyöt, maalämpöputkitukset, viemäröinti- ja johtotyöt, ojitukset, kosteus- ja lämmöneristystyöt ynnä muut vastaavat piha-, maanrakennus- ja pienurakointityöt.

Palvelumme on joustavaa, joten meiltä saat ratkaisun käytännössä jokaiseen tarpeeseen. Ota nyt rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua. Salaojitus Ilari Hyytiäinen Oy on luotettava ja kokenut salaojitus-, pihatyö- ja maanrakennusalan ammattilainen.