Maalämpöputkitus

Maalämpöputkitus pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella kuuluu olennaisena osana asiakkaillemme tarjottavaan palveluvalikoimaan ja yleiseen toimenkuvaamme. Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että taloyhtiöitä muun muassa Helsingin, Espoon, Vantaan, Lohjan, Kauniaisten ja Hyvinkään alueella, muuta pääkaupunkiseutua tietenkään unohtamatta.

Salaojitus Ilari Hyytiäinen Oy on kerryttänyt alan kokemusta jo vuodesta 1964 lähtien, joten meidän tietotaitoomme ja osaamiseemme kelpaa luottaa myös maalämpöputkituksen yhteydessä – olemme tehneet toimintavuosiemme aikana lukemattoman määrän erilaisia putki- ja kaivuu-urakoita ympäri Uuttamaata, kokonaisvaltaisena palveluna totta kai.

Meille tärkeää on tarjota palvelua – oli se sitten mitä tahansa – siten, että sovituista asioista ja korkeasta laadusta pidetään kiinni. Kun me vastaamme maalämpöputkituksen tekemisestä, voit luottaa työn valmistumiseen sovittujen aikataulujen puitteissa. Kun luotettava ammattilainen on vastuussa työn laadusta ja etenemisestä, saat tällöin rahoillesi ehdottomasti parasta mahdollista vastinetta.

Maalämpöputkien kaivuutyöt

Maalämpöputkien kaivuutyöt tapahtuvat onnistuneesti tietysti asianmukaisella kalustolla. Käytössämme on salaojakone, nykyaikaisia ja tehokkaita kumitelaisia kaivinkoneita sekä tela- ja pienkuormaajia, traktorikaivinkoneita ynnä muita kaivuutöihin tarvittavia koneita. Myös tarviketoimitukset tulevat suoraan omasta varastostamme, johon ne on tilattu valmiiksi alan johtavilta valmistajilta.

Suoritamme maalämpöputkien kaivuutyöt pakettiratkaisuina asiakkaan omien tarpeiden pohjalta, jolloin kaikki järjestyy juuri niin kuin pitääkin. Niin ikään meille on tärkeää huolehtia siististä työnjäljestä ja urakanjälkeisestä viimeistelystä, eli kun työ on tehty, haluamme jättää jälkeemme tasaisen maanpinnan ja siistin piha-alueen.